Het nieuwe project.

Gisteren ben ik gestart met een nieuwe quilt. Het patroon kocht ik ruim een jaar geleden in Houston. De hoogste tijd om te starten. De quilt draagt de naam SF Sensibilities. Het is paperpiecing en begint met het snijden van de grote gekleurde delen. Daarna besloot ik ook de grote onderdelen die van de achtergrondstof gemaakt moesten worden te snijden. Ik wist dat ik minder achtergrondstof had gekocht dan op het patroon stond aan gegeven. Daarom heb ik gelijk malletjes gemaakt van alle andere onderdelen die ook uit die grijs/zilverenstof moeten worden gesneden. Nu is de vraag gaat het wel of net niet.  Op de foto links de lapjes voor de gekleurde ster en verder alle mallen op achtergrondstof. Bovendien het patroon, zodat jullie kunnen zien wat het moet gaan worden.

Handtekening

2 gedachten aan “Het nieuwe project.”

  1. Als de grijze stof van Michael Miller is, dan heb ik hem vandaag ook gekocht, en weet dus een adres waar het nog te koop is!
    Ik kocht het bij Trijntje van der Horst in Sebaldeburen.

    Succes met je nieuwe project, het ziet er veel belovend uit!

  2. Als je die dan nodig hebt kan Trijntje die voor je meenemen naar Den Dolder als het nodig is Helma. Jullie zien elkaar toch op de mysterie 😀
    Mooi patroon, ben benieuwd!
    Groetjes Marina.

Reacties zijn gesloten.