Het is weer genieten.

Na de mysterie-middag bij Marina vertrokken we richting Texel. We waren ruim op tijd voor de boot van half zes. Hier zien we hem aankomen varen om ons op te pikken.

Bij de Pelikaan werden we begroet door Carla, Nell en Gerry. Even snel de auto uitladen en dan hup aan tafel. De dames kregen romige kippensoep.

Zelf had ik een overheerlijke geitenkaassalade.

Als hoofdgerecht kon je kiezen voor een varkensschnitzel.

Of voor een stuk kabeljauwfilet.

Als dessert kozen vier dames voor fruit. Het boerenjongensdessert van Nell heb ik niet op de foto gezet, maar hier zie je het fruit.

Onder het genot van een kopje koffie hebben we nog een hele tijd zitten kletsen. Zo eerst lekker ontbijten en dan Den Burg onveilig maken.

Handtekening

P.S. Vandaag geen borduurdag, de randjes zijn nog niet gemaakt en het quilten staat deze week even voorop.

4 gedachten aan “Het is weer genieten.”

  1. Krijg nu al trek! Dus nog ruim op tijd voor de boot gelukkig. Veel plezier daar allebei. Heeft Miems al een sokje af? Help me onthouden dat ik een leuk (gratis) boekje voor haar heb met modelletjes van het garen wat ze heeft gekocht. Gisteren een heb ik niet aan het boekje gedacht. Ze gaat het vast heel lekker vinden om te breien.

  2. Helma en Miems een fijne week op Texel gewenst met mooi weer en veel plezier met alle dames. Groetjes van mij en ook aan de dames die weten wie ik ben. Nu…genieten, Bep

  3. Veel plezier !!
    Ik hoop echt dat ik snel ook een weekje kan gaan quilten op Texel.

  4. Allemaal heel veel plezier op de midweek!
    Het gaat vast weer heel erg gezellig worden.
    Groetjes aan iedereen,

Reacties zijn gesloten.