Dinsdag op Texel

Het is voor de midweek niet meer gelukt de kikkerquilt af te maken. Daarom ben ik dinsdagmorgen begonnen om die af te ronden. Eerst doorquilten en toen twee kleurenbiesjes om de quilt af te werken. ’s Avonds kon hij mee in de show en tell.

De andere foto’s van de show en tell volgen later, die ga ik eerst allemaal bewerken, dus nog even geduld. Natuurlijk hangen in de zaal de eerste dingen aan de muur. Zoals deze gezellige cubussen van Els.

Andre is bezig met een touwtas.

En Nel Dogger is met een pineapple tafelkleedje bezig.

Zomaar wat dingen die me opvielen toen ik aan het einde van de avond de zaal rond keek.

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Dinsdag op Texel”

  1. Wat is die mini een schatje!
    Die onderste is trouwens ook weer heel erg vrolijk!
    Je gaat weer als een speer!
    Heel veel plezier!

Reacties zijn gesloten.