Goede spullen.

Als je veel quilt is het al snel duidelijk dat het allemaal makkelijker gaat met het juiste gereedschap. Wat ik nog wel eens vergeet is, dat een mes als je het maar vaak genoeg gebruikt bot wordt. Daarom eerst maar eens een nieuw mes, voordat ik de blokken van de diamantensterren op maat ga maken. Daarbij is de draaiende snijmat een heerlijk hulpmiddel.

Groetjes Helma

 

Eén gedachte over “Goede spullen.”

  1. Dag Helma, Bij jouw stukje over goede spullen zie ik dat jij een roterende snijmat hebt. Als ik het goed lees staat daarop Maltida’s Own. Ik heb die site gevonden maar zie daar geen roterende snijmat! Mag ik weten waar jij hem gekocht hebt? Ik wil hem graag cadeau doen aan een goede vriendin die al meer dan 30 jaar quilt en zo graag ook zo’n mat wil hebben. Alvast hartelijk dank voor je antwoord.
    Met vriendelijke groet, Conny Halfweeg

Reacties zijn gesloten.