Row By Row

Het wordt een beetje saai, alweer een bericht over de Row By Row experience. Mocht je nog niet weten waar dit over gaat, klik dan hier. Nu ik eenmaal de smaak te pakken heb, ben ik niet meer te stoppen. De rand van Amstelveen is een mooi strandtafereel, inclusief een paar zeehonden.

P1050647

 

Hoe ziet het eruit als de verschillende onderdelen worden vast geplakt? De strijkplank staat naast de keukenbar, zodat ook het patroon bij de hand is. Hier zie je hoe ik bezig ben met de rand van Schagen.

P1050646

 

Na  het plakken volgt het machinaal festoneren. Na wat uurtjes achter de naaimachine is dit het voorlopige eindresultaat.

P1050659

 

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Row By Row”

  1. Leuk dat Amstelveense strand! In mijn jeugd moesten we ervoor naar Zandvoort… Haha.

Reacties zijn gesloten.