Maandag op Texel.

Na het uitgebreide ontbijt vertrokken we naar Den Burg om onder andere te genieten van de schapenmarkt. Kijk eens wat een schatjes.

P1050739

Waarna we gingen lunchen in de stralende zon bij Paal 17.

P1050744

Rond twee werden we officieel welkom geheten op de midweek en showde Ineke de projecten uit het programma. Door de brandende zon werden de foto’s niet goed. De weerkaatsing in de wand hielp daarbij ook niet erg.

P1050753

Toen ik daarom later op de avond dit probeerde te herstellen, vergat ik het SD-kaart terug te plaatsen en natuurlijk had ik niet het juiste kabeltje bij me om ze van het interne geheugen van de camera af te krijgen. De foto’s van de projecten houden jullie dus tegoed.

Al snel nadat iedereen instructie had ontvangen was het tijd om aan tafel te gaan. Ik sloeg de soep over. Hier de foto’s van het hoofdgerecht.

P1050774

De bijgerechten.

P1050775

En tevens het dessert.

P1050776

Morgen verder.

Groetjes Helma