Dinsdag op Texel.

De tweede dag van de midweek is iedereen bezig met het gekozen project. Nou ja bijna iedereen, maar wat er buiten het programma om wordt gedaan laat ik later nog wel zien. Diny, Christien, Annemaar en Miems hebben gekozen voor de verschillende miniquiltjes. Het eerste quiltje met Trapunto kreeg vanavond niet goed op de foto, maar het tweede quiltje dat Christien en Annemaar oppakte gelukkig wel. De pompoenen en katten van Annemaar.

P1050900

En de blauwe katten van Christien.

P1050901

Diny en Miems sloegen dit quiltje even over. Verder de eerste stappen van Ludie met de oneblockwonder.

P1050898

En het meest gekozen project deze midweek, de pineapple surprise. Allereerst de blokken van Nell.

P1050886

Het blok van José, alles met de hand doet.

P1050887

De eerste blokken van Lenie.

P1050888

De kleine variant van Renee.

P1050897

Margeret en Sytske zijn hier ook mee bezig, maar aan hun geordende stapeltje blokken wilde ik niet zitten, omdat ze nog bezig waren met de volgende onderdelen er aan te zetten. Verderop in de week zullen daar zeker ook foto’s van langskomen.

Morgen laat ik zien waar de andere dames aan werken en ook wat ik aan het doen ben.

Groetjes Helma