Stilte doorbroken.

De laatste maand ben ik zo druk geweest met andere zaken, dat ik hier geen enkel bericht heb geschreven. Daar gaat nu verandering in komen. Hoewel ik niets geschreven heb, zijn er wel foto’s gemaakt van allerlei zaken die ik hier had willen delen. De komende dagen zullen er dus meerdere berichten verschijnen om de gebeurtenissen van de afgelopen periode te delen.

Allereerst de Bee in de Lapjesgaard van november. We waren met een klein groepje. Lia had dit leuke quiltje te showen.

IMG_1320

Dit topstuk is gemaakt door Dieuwke.

IMG_1322

Heleen was bijna klaar met dit leuk hexagontasje.

IMG_1323

En als laatste in dit rijtje. De leuke kerstonderzetter van Heleen.

IMG_1324

Groetjes Helma

P.S. Om duistere reden kan ik geen foto’s plaatsen. Ik zoek een oplossing voor er meer berichten verschijnen.

2 gedachten aan “Stilte doorbroken.”

Reacties zijn gesloten.