Nieuw hulpmiddel.

Sinds eind oktober heb ik een nieuwe telefoon. Als je een nieuw speeltje in gebruik neemt, levert dat ook gesprekken op over welke app-jes je gebruikt en welke andere gebruiken. En natuurlijk moet er een hoesje om heen. Deze super roze iss in mijn handtas lekker makkelijk te vinden.

P1060610

En mijn nieuwste app, helpt me een mijn conditie te verbeteren. Ik heb een hekel aan sporten, maar deze 12 oefeningen duren steeds maar 30 seconden, dat is voor mij kort genoeg om vol te houden. En voor mij geldt ook het motto: Iets is beter als niets.

P1060609

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Nieuw hulpmiddel.”

  1. Hoi Helma…en na 3 jaar gebruik ik zelf nog niet de helft van wat er mogelijk is met de smartphone…ben eel nieuwsgierig naar die oefeningen-app! Hoe heet die? Gratis of betaalde app?

Reacties zijn gesloten.