dag met een gouden randje.

Vrijdagmorgen vertrokken Miems en ik eerst naar Bep. Na een snelle bak koffie reden we door naar Willemsoord. Waar Jacqueline ons hartelelijk ontvingen. In het raam van haar winkel hangt dit leuke hollandse quiltje.

IMG_3042

Na de lunch op naar het eigenlijke doel van de reis. Singers en quilts in Staphorst. Mijn eigen nieuwe Singer Featherweight. Hij loopt als een zonnetje. Bij thuiskomst moest hij natuurlijk gelijk worden gebruikt. Het volgende blok voor de quilt van Sara was precies het goede project om mee aan de slag te gaan.

IMG_3044

Groetjes Helma

Eén gedachte over “dag met een gouden randje.”

  1. Wat zul je daar van genieten! Al die prachtige elektronische machines zijn geweldig, maar een featherweight is de meest betrouwbare. Een zonnetje om mee te werken.
    Je doet er wel goed aan om de olie- en smeerinstrukties goed te volgen. Gebruik zo’n klein vingerlantaarntje om de smeerpunten te zien.
    Gefeliciteerd met je aanwinst.

Reacties zijn gesloten.