Start van de zomer……

De afgelopen jaren is de datum voor de start van de zomer ook het begin van de Row by Row experience actie. Voor wie niet weet waar dat overgaat klik hier.

Donderdag was ik nog aan het werk, maar vrijdag was mijn eerste vakantiedag. De hoogste tijd dus om op pad te gaan. Aan het einde van de dag waren de patronen van de winkels in Schagen, Oosthuizen, Bussum en Den Dolder in mijn bezit. Bovendien had ik mijn vriendin Bep opgepikt voor een logeerpartijtje. Zaterdagmorgen stonden we vroeg op zodat we als de winkel opging in Zeewolde op de stoep stonden. Hierna volgde Oldenzaal, Driebergen en tot slot Den Haag. Daarmee waren de acht rijen die ik in mijn quilt wil gaan gebruiken opgehaald. ’s avonds gingen we gelijk aan de slag. Hier zie je de eerste ondergronden voor een paar rijen. Mijn quilt wordt veel rood-oranje-geel, zoals je ziet.

IMG_3737

Groetjes Helma