Superlief.

Vandaag was ik bij Marina’s Quiltcormer. De laatste cursussen zijn op de website geplaatst en we hebben nog het een en ander geregeld. Marina vliegt morgen lekker richting USA voor drie  weken vakantie. Dat betekent ook dat ik de komende weken op vrijdag en zaterdag de winkel ga draaien. Voor de preciese openingstijden kijk op www.quiltcorner.nl

Aan het begin van de middag kwam Louise binnen. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien en er moest worden bijgekletst onder het genot van een kopje koffie met daarnaast een glaasje water. En wat het helemaal bijzonder maakte dat zij een cadeautje voor me had. Zomaar, gewoon voor de leuk. Ik echt superblij met dit schattige zelfgemaaktje naaldenmapje.

blok 15 is gemaakt met lapjes uit de roze bak. Dit is het laatste blok met een kruis of plus er in.  Vanaf morgen gaan we verder met blokken met rechthoeken.

Groetjes Helma