Tijd voor een update.

Ik kwam er zojuist achter dat de pagina waarop ik mezelf voor stel, niet zichtbaar was, (misschien wel prettig achteraf) en totaal veroudert. Allereerst heb ik de tekst aangepast. En de profielfoto van 2013 was ook niet mee representatief. Een andere foto  was de aanleiding voor het aanpassen van de pagina. Sommige van jullie zullen nog wel weten dat mijn ouders afgelopen zomer hun 50-jarig huwelijk vierden. Een van hun cadeau’s was een fotoshoot met de hele familie. De eerste geprikte datum viel in het water, maar 13 oktober op een zon overgoten, bloedhete herfstdag is iedereen op de gevoelige plaat vast gelegd. Dit mijn blog ik zal hier alleen foto’s van mezelf plaatsten. Welke vinden jullie leuk? foto 1

familie de Leede

Of is foto 2 beter.

familie de Leede

En dan tot slot even de link naar mijn voorstel pagina. Klik hier.

Je kan ook rechtsboven op Even voorstellen klikken.

Groetjes Helma