Alweer voorbij.

Gisteravond deden Bep en ik nog een leuk quilterig spelletje. Het heet patchwork. Zo ziet het geheel eruit aan het begin van het spel.

Doel is om de lege borden met leuk stukjes te vullen. Dit is de quilt van Bep.

En dit heb ik ervan gemaakt.

En na een nachtje slapen was het alweer tijd om afscheid te nemen van dit mooie herfst landschap.

Deze week hadden we al twee quiltwinkels bezocht Minewood in Westendorp en de Quiltcottage in Winterswijk. En vandaag zijn we via Zutpen terug naar huis gereden. Daar moesten we natuurlijk de winkel van Petra Prins bezoeken. Net als bij de eerdere bezoekjes heb ik ook deze keer geen foto’s gemaakt. Naast de quiltwinkel wilde we ook graag een kijkje nemen in de snoepjeswinkel, maar helaas alleen vandaag wegens ziekte gesloten.  We konden alleen even door het raam naar binnengluren naar alle leuke ouderwetse snoepjes.

Daarom zijn we maar lekker gaan lunchen voor we echt naar huis toe reden.

Het einde van een geslaagde vakantie.

Groetjes Helma