Feestje…

Het is gelukt. Ruim twee en half jaar geleden sloeg de klad er in. Het lukte me door allerlei omstandigheden niet meer om iedere dag een posities/gezellig bericht te plaatsten. Vorig jaar rond deze tijd besloot ik nog 1 poging te wagen om weer iedere dag iets te schrijven. De aanleiding was in eerste instantie dat ik toen deel nam aan de ROW By ROw Experience. Bovendien startte ik een 100blokken in 100dagen uitdaging, zodat ik niet gelijk verlegen zat om een onderwerp. En dat was het begin van inmiddels alweer ruim een jaar iedere dag een bericht.

ja

En dat vind ik wel iets om te vieren. Tijd voor een feestje. Iedereen die hier op het blog zelf of op Facebook bij dit bericht een reactie achter laat, maakt kans op een verrassing.

Morgen weer een bericht.

Groetjes Helma

P.S. reageren kan tot en met vrijdag 5 juli, de trekking vindt zaterdag 6 juli plaats.

5 gedachten aan “Feestje…”

    1. En wat ook een prestatie is…., ik heb al die berichten gelezen!

Reacties zijn gesloten.