Showen en meer.

Gisteren stond in het teken van bijkletsen, elkaar werk bewonderen, samen plannen maken voor de volgende stap van een quilt en o,ja we hebben ook nog genaaid en gesneden. Maar ik mag hier eerst showen wat Bep tijdens haar vakantie heeft gedaan. Het begint al bij het te schattige blikje waar haar project in zit.

IMG_1159

En wat eruit komt is helemaal te gek. De maat van 1 hexagon is een kwart inch.

IMG_1160

Bep en ik waren beide aan het snijden. Ik heb vierkantjes gemaakt voor de rand van de TULA-sterrenquilt. Bep is de gestreepte puntjes voor de TULA-sterrenblokken aan het snijden. Haar quilt krijgt een blauwe achtergrondstof, dat is heel anders dan het wit dat ik koos. Ik ben benieuwd hoe het eruit gaat zien.

IMG_1158

Miems naaide ondertussen rustig verder aan de stroken van de layer cake quilt. Ze is inmiddels bijna op de helft, dus dat wordt ook wel wat.

IMG_1172

Groetjes Helma