Het vervolg…

Toen zaterdag het aantal sokken op de pennen was vermindert tot twee, kon ik het niet laten om te starten met een nieuwe uitdaging. Sokken met kralen. De patronen die werden voorgesteld in TDS aardig, maar ik heb toch iets anders gekozen. Ik had vrijdag al kralen besteld en toen ik zaterdag thuis kwam was het tijd om een goede combinatie te maken.

IMG_1259

Inmiddels heb ik een begin van de eerste sok. Ik heb gekozen voor de roze/rode mix van kralen.

IMG_1261

En tijdens mijn zoektocht kwam ik nog een ander fantastisch patroon tegen. Deze sokken ga ik cadeau doen. Dus laat ik alleen het beginnetje zie.

IMG_1263

Het resultaat van een week hard breien is dus beginnen met vier projecten. Op vrijdag nog twee projecten over hebben. En zondag staat de teller weer op vier.

IMG_1262

Groetjes Helma