Top en achterkant.

Vorig jaar november startte ik met de Tula-sterrenquilt. Hij heeft tussendoor even stil gelegen, maar eind mei van dit jaar was het midden van de quilt klaar. Er werd ook een plan gemaakt voor de randen, maar toen werd het stil. Gisteravond is het me gelukt om de eerste twee randen er aan te naaien.

IMG_1513

Bovendien lagen de blokjes voor de laatste rand klaar.

IMG_1514

Het was even puzzelen, maar voor ik Frederiek en Liza weer van school moest oppikken, zat de laatste rand er ook aan.

IMG_1516

Na het avondeten heb ik gelijk maar de stukken voor de achterkant gesneden. En die zitten inmiddels ook aan elkaar.

IMG_1525

Hoewel het licht niet echt een mooie foto oplevert, kan je wel goed zien dat ik mijn achterkant lekker ruim heb gemaakt. Kijk maar.

IMG_1526

Wat er straks overblijft als de quilt eenmaal is doorgequilt gaat gewoon in mijn SUS (Scrap User System). Wel heb ik voor dat ik begon met snijden voor de achterkant vast de bies gesneden. Die ligt dus al klaar. Nu alleen nog even doorquilten, maar dat zal nog op zich laten wachten. Hij is nummertje 12 op de lijst met tops die klaar liggen om te worden doorgequilt.

IMG_1527

Groetjes Helma