Leeg….

Eindelijk heb ik tijd gemaakt om verder orde te scheppen in mijn quiltmaterialen. Ik had al een gesorteerd in grote categorieën. Projecten, stof, wol, boeken en basismaterialen. De laatste categorie kwam op mijn naaitafel terecht. Die lag bedolven onder van alles en nog wat. Vandaag de basismaterialen in sub categorieën ingedeeld en daarmee gelijk de tafel leeg gemaakt.

IMG_1640

Op de tafel de eerste gesorteerde spullen. Koffertjes met knopen, houtenklosjes, een blik met bandjes en het mandje bevat allemaal plasticzakjes. De eerste stap gezet, maar om niet helemaal gefrusteerd te raken, mag ik even iets anders doen. Ik kies voor het snijden van mijn restjes in SUS maten. (scrap user system) Omdat ik geen zin heb in strijken, kies ik ervoor om de gele bak te pakken, die resten zijn allemaal al gestreken. Hup aan de slag.

IMG_1642

Groetjes Helma