Sinds gisteren….

Gister kwamen in de loop van de dag Liza en Frederiek logeren. Dat betekende dat we onder andere naar de speeltuin zijn geweest en ook nu moesten er weer koekjes worden gebakken. Deze keer niet alleen met letters, maar ook met M&M’s

IMG_1815

Vanmorgen samen naar de bakker, de supermarkt waar ze binnen in het klimrek zich prima vermaakte tot we naar de kassa moesten. ’s middags cake bakken. Nou ja, het zijn eigenlijk tulbanden. De minivariant hadden ze tussen alle pannetjes enzovoort gevonden. Omdat de dames niet wisten wat een tulband was, moesten we die natuurlijk gaan maken.

IMG_1830

Na boekjes lezen, het pannenkoekenspel en nog veel meer was het tijd voor het avondeten. Bloempannenkoeken met chocoladeschuddebuikjes. Wat wil een kind nog meer.

IMG_1836

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Sinds gisteren….”

  1. En dit is waarom nederlandse kinderen tot de gelukkigsten ter wereld gerekend worden.

Reacties zijn gesloten.