Gouden randje…

Het is gelukt om de quilt waar ik eerder deze week mee worstelde af te maken. De dag begon met het fotograferen van de quilt.

IMG_1914

Daarna vertrokken Bep en ik richting Den Bosch. Bovenstaande quilt is namelijk in 2016 gestart als een groepsquilt voor het goede doel. Met al dit regenboogblokken was er in mijn ogen maar een bestemming mogelijk. Stichting regenboom droomdekentjes. Ze waren erg blij met de quilt.

IMG_1919

Ik had niet alleen deze quilt bij me, maar ook de kroontjes quilts voor de stichting Verdanda konden worden overhandig. En hoe grappig is het dan dat ik ze mocht overhandige aan Helma de Jong. Ja, inderdaad twee personen met dezelfde naam die allebei quilten.

IMG_1917

Naast het rondkijken bij de winkeltjes was er ook een deel van de hal ingericht met verschillende tentoonstellingen. Terwijl ik een paar Dear Janes aan het bewonderen was, werd ik in mijn oog hoek opgeschrikt door een kleurrijk figuur. Ik dacht even dat het een persoon was.

IMG_1920

Ik heb niet veel foto’s gemaakt, maar deze kon ik niet voorbij lopen.

IMG_1921

En als je dan dichterbij komt, zie hoe de quilt is opgebouwd uit 27773 mini hexagonnetjes. Meesterlijk.

IMG_1922

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Gouden randje…”

Reacties zijn gesloten.