Assistentie en afleiding.

Sara kwam aan het einde van de dag logeren. Dat is altijd gezellig en brengt allerlei activiteiten met zich mee. Na de pannenkoeken voor avondeten werd de woonkamer verbouwt om de blokken van een nieuwe rood project van mij uit te kunnen leggen. Dit is de eerste poging om het uit te leggen.

IMG_2126

Er moest natuurlijk wat verschoven worden. Dit is poging twee.

IMG_2127

Nog niet tevreden gingen we door met poging drie. Op de foto zie je de regenboogsokken van Sara en Oma heeft haar stoel in de relaxstand met benen omhoog anders is de grond niet groot genoeg. Ik sta met mijn saaie zwarte sokken boven op de eikenhouten salontafel.

IMG_2128

Zo gaan we het doen. Na dat we de rijen netjes gestapeld en genummerd en vastgespeld hadden, was het de hoogste tijd om spelletjes te doen.

IMG_2129

Een geslaagde avond.

Groetjes Helma

3 gedachten aan “Assistentie en afleiding.”

 1. Hallo Helma,

  Ik heb net je site ontdekt. Wat maak je prachtige handwerken! Leuk dat je met verschillende technieken werkt! Dat vind ik ook leuk.
  Ik heb even een vraag. Ik zie het boek ‘That town and country quilt’ op je site staat. Kun je me vertellen waar ik dat zou kunnen bestellen? Ik zou die quilt graag willen maken. Lijkt me een heerlijke uitdaging.
  Heb al bij verschillende quiltwinkels gekeken maar kan het nog niet vinden. Wel een winkel die het heeft gehad, maar daar is het ook uitverkocht. Helaas.
  Alvast bedankt, hartelijke groet!

  1. Hallo Gera, Wat leuk dat je geniet van mijn site. Het boek waar je het over hebt, heeft iemand voor mij meegenomen uit de USA. Het is daar in eigen beheer uitgegeven. Geen idee of het in NL te koop is, wel zag laatst toen ik bij Quiltshop Online in Gasselte was, dat ze een vergelijkbare quilt aan de muur hadden hangen. Je zou hun kunnen vragen of ze het boek hebben of dat van die quilt die aan de muur hangt. Succes met zoeken.
   Groetjes Helma

 2. Hoi Helma,
  Dankjewel voor je snelle reactie. Ze hadden het boek in Gasselte, (ik heb de quilt daar ook zien hangen) maar het was helaas uitverkocht. Ik ga verder zoeken. Ik meende dat de quilt door iemand uit Nieuw Zeeland is ontworpen. Veel plezier met het maken. Ik ga verder zoeken.

  Groetjes, Gera

Reacties zijn gesloten.