Plannen…

Met de start van het nieuwe jaar komen ook goede voornemens of plannen. Net hoe je het wil noemen. Mijn voornemen is om te zorgen dat de hoeveelheid projecten waar ik aan bezig ben te verminderen. En wat komt er dan uit de kast.

IMG_2406

Ook dit jaar is een schrikkeljaar, dus het 366 huisjeproject past prima bij dit jaar. Het eerst dat ik verder vindt is het grote huis.

IMG_2407

Verder twee bakjes met losse huisjes.

IMG_2408

Twee rijtjes van huisjes aan elkaar.

IMG_2409

Een grote sorteerbak met alle lapjes al op maat gemaakt voor de rest van de huisjes.

IMG_2411

Dus hup aan de slag. Dit is het eerste nieuwe huisje. Het idee is om iedere week een avond of middag huisjes te maken. Bovendien ga ik me iedere maand een doel stellen als het gaat om het aan elkaar zetten. Het eerste doel is om begin februari het grote huis tussen de huisjes te plaatsten, zoals op het patroon staat. Dan zijn de eerste drie rijen helemaal klaar.

IMG_2412

Groetjes Helma.