Sokkengekte….

Begin maart start op Ravelry de zogenaamde sokkengekte of zoals het in het engels wordt gezegd Sockmadness. Eerdere jaren liet ik dat aan mij voorbij gaan, maar sinds ik afgelopen jaar verschillende soorten sokkengaren zonder wol heb gekocht, begint het wel te kriebelen. De eerste stap is aanmelden. Dat kan vanaf nu tot eind februari. Er worden in de komende de weken opwarmsokken geplaatst. En dan start de kwalificatie begin maart. Geen idee of ik me echt in de strijd ga werpen of lekker aan de zijlijn cheerleader ga spelen, dat zal de tijd uitwijzen. Eerst maar een verder breien aan mijn rode sokken. Ik ben eindelijk voorbij de hiel, op naar de teen.

IMG_2489

Wil je ook meedoen? Maak een gratis account op Ravelry.com (klik ) Zoek in groups naar Sockmadness en wordt lid van die groep. Daar vindt je alle verdere informatie om deel te nemen.

Groetjes Helma