Uitdagend.

Vandaag en de komende dagen pas ik bij mijn broer thuis op zijn vier kinderen. De oudste twee waren vandaag gewoon naar school. Mare de jongste is een makkelijke kind. Af en toe een flesje, schone luier en een knuffel en ze is tevreden. Haar drie jarige zus Sofie heb ik vandaag vermaakt met een zakje foamstickers.

IMG_2668

Aan het einde van de dag zag het vel er zo uit. Nog genoeg stickers voor morgen.

IMG_2674

Zowel Gijs als Lotte moesten vanavond naar de sporttraining, om het makkelijk te maken, traint Lotte van 18.00-1900 uur en En Gijs van 19.00 tot 20.15 uur. Gelukkig hoef ik ze niet te halen of te brengen. Samen eten werd alleen wat lastig. Daarom aten Gijs met Sofie samen pizza, terwijl ik Mare de fles.

IMG_2671

Toen Lotte thuis kwam bakte we nog een verse pizza die zij en ik naar binnen lieten glijden.

IMG_2673

Nu liggen ze allemaal te slapen en is het huis weer een beetje op orde, tijd om nog even verder te breien aan mijn sok en dan op tijd onder de wol. Morgen weer een dag met dit viertal.

Groetjes Helma