Tussendoor.

Na alle berichten over sokken even iets anders. Niet dat ik op dit moment me met iets anders bezighoud. Gelukkig is het net zo leuk om te laten zien wat Miems de afgelopen tijd heeft gedaan. Herinneren jullie je deze quilt nog.

IMG_2742

Het onderste stuk met de zeehonden en ijsberen hangt naar beneden, maar dat is nu niet waar ik de aandacht op wil vestigen. Aan de bovenzijde zijn namelijk de laatste tijd heel veel details toegevoegd. De sterren in de lucht en kristallen in de maan.

IMG_2743

Er zijn zonnestralen gemaakt van kralen.

IMG_2744

Een boomstam heeft takken gekregen.

IMG_2745

Er zijn blauwe en gele bloempjes onder een andere boom geborduurd.

IMG_2746

Nu is Miems bezig met het maken van paarse Franse knoopjes tussen de bizons die ook nog ogen moeten krijgen. Tot zover haar vorderingen, wordt vervolgt.

IMG_2747

Groetjes Helma