Dagje er op uit.

Mijn vakantie is deze keer anders dan normaal, maar helemaal alleen thuis blijven is wel heel erg weinig vakantiegevoel. Daarom heb ik besloten om er toch een dagje op uit te gaan. Er staan drie stops op mijn lijstje. Allereerst rij ik richting Etten-Leur. Natuurlijk is de bestemming quiltshop Leur. Een leuke ontvangst en ook nog met leuke aankopen vertrokken.

IMG_3533

Daarna door naar Goes.

uitnodigingtentoonstelling

Eerst liep ik geheel corona-proof door de reguliere tentoonstelling. Daarbij trokken de verschillende maquettes mijn aandacht.

IMG_3523

Wat een oog voor detail.

IMG_3524

En toen waar ik voor gekomen was.

IMG_3525

Met aan in de laatste vitrine de orginele randjes van de week van Annelies.

IMG_3529

Na dit bezoekje stond er nog een adres in mijn tomtom. Ik was nu slechts twintig minuten weg van het winkeltje waar ik het blog al jaren van volg. Daarom moest ik nu naar Arnemuiden.

IMG_3534

Ook daar vertrok ik niet met lege handen. Toen was het tijd om weer naar huis te rijden. Alles bij elkaar een heerlijke vakantiedag.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Dagje er op uit.”

  1. Klinkt als een top dag.
    Vooral die randjes van de week spreken me aan. Wat zou ik dat graag zien. Hoeveel jaren bestrijken die??? Of hoeveel randjes PER week? Ik wil daar graag wat meer over horen… inzending van 1 persoon, of meerderen? Misschien persoonlijk per e-mail?
    Ja, dan zit ik hier wel erg geïsoleerd. Wist je dat ooit “handwerk” mijn bedrijf was???

Reacties zijn gesloten.