Voorpret.

Het is nog twee maanden weg, maar dan gaat het echt gebeuren. De laatste midweek in Soest. ( Als alles goed gaat met Covid-19 natuurlijk) We kregen nogmaals het programma toegestuurd. Dit bevestigde voor mij dat ik met de Mandela aan de slag wil. Dit is een versie die lijkt op het orginele ontwerp.

orgineel

Met behulp van EQ8 mijn ontwerpprogramma heb ik nog een aantal andere kleur invullingen gemaakt. Nu nog beslissen welke variant ik in het echt ga maken.

optie 5
optie 5
optie 4
optie 4
optie 3
optie 3
optie 2
optie 2
optie 1
optie 1

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Voorpret.”

  1. Beide ongelooflijk en fantastisch als je ziet wat een verschil kleuren, en de verdeling/plaatsing ervan maakt.
    Ik ben benieuwd waar je voor gaat kezen. Paper piecing? Wat gebruik je als ondergrond? Papier, luier inleg?
    Ik vind het verwijderen er van een ramp.

Reacties zijn gesloten.