Advent.

De adventtijd is voor mij altijd een drukke periode die omvliegt. Door een adventkalender te gebruiken hoop ik een beetje grip te houden op het voorbij gaan van de dagen. Ik heb een leuke pickwick thee adventkalender op de kop getikt.

De binnenkant heeft 24 vakjes met ieder twee theezakjes en een leuke extra vraag speciaal over kerst zoals hun labeltjes allemaal hebben.

Het is idee was om die hier iedere dag te plaatsten, maar dat ga ik nu niet achteraf alsnog doen. Ik vond het leuk om iedere dag te openen en te kijken welke thee en vraag bij die dag hoorde, dus als hij volgend jaar weer te koop is, doen we het dan als nog.

De eerste kerstbal van de kerstbaladventkalender is gebreid, maar het groen van de kerstboom het zeer minimaal contrast, na de kerst maar eens kijken hoe ik dat kan oplossen.

Groetjes Helma