Verslavend…

De hyberknitalong gaat erg voorspoedig. In de ravelrygroep zijn een aantal actievelingen, die erg van schema’s houden. Ze hebben een excelbestand gemaakt, waarin je kan bijhouden hoe ver je bent, maar er is ook een soort dagschema om de sjaal op 1 februari af te hebben, als de knitalong eindigt. Volgens dat schema moet je ongeveer 2500 steken per dag maken. Toen ik dat las wilde ik weten hoeveel steken er in een kerstbal zaten, zodat ik kon inschatten of het een reëel concept is voor mij. De kerstballen waren sommige dagen echt een te grote opdracht, gelukkig kon ik dat op andere dagen compenseren. Een kerstbal heeft ruim 17oo steken, maar er komt nog een ophanglusje en het vullen bij. Dus ik denk dat ik het ga proberen.

Het breien is zo verslavend dat ik inmiddels drie dagen voorloop het schema, maar of dat zo zal blijven betwijfel ik.

Groetjes Helma