Wat neem je mee?

Gisteren ben ik een dagje naar Bep geweest. We praten bij en zijn ondertussen aan het quilten of in mijn geval breien. Altijd dagen met een gouden randje, zeker de laatste maanden waarin ik verder naast mijn werk nergens kom.

Ik zou normaal een klein tasje meenemen, maar omdat woensdag de tweede ronde van sockmadness is afgelopen, moest ik wel voorbereid op pad.

Nog geen idee welke benodigdheden nodig zijn, dus voor alle mogelijkheden garen, kralen, breinaalden, haaknaalden, steekmarkeerders enz. in de tas gegooid. En natuurlijk ook het projectasje met mijn geheime sokken project.

Hoewel vanmorgen de benodigdheden tot op heden geen patroon, maar dat kan ook tot maximaal 48 uur na de publicatie van de benodigdhedenlijst komen. Zo eerst maar eens gaan slapen.

Groetjes Helma