Klaar voor gebruik.

Tijdens de midweek in Soest vorig jaar, was ik gestart met het maken van een nieuwe handtas. Na de eerste aanzet is het project op een gegeven moment in het slop geraakt. Al een paar keer was het plan om hem af te maken, maar dat kwam niet van de grond. Aan het begin van de zomer had ik moed verzamelt, maar toen bleek ik een onderdeeltje kwijt te zijn. Nu heb ik eerst gezorgd dat alle onderdelen weer aanwezig waren en toen had ik al snel nog maar drie stukken.

Twee naden verder en de tas is klaar voor gebruik.

Een nieuwe tas met twee extra vakken. Op naar het volgende project.

Groetjes Helma

3 gedachten aan “Klaar voor gebruik.”

 1. Waar vakantie al niet goed voor is…… Dit heb je toch net afgemaakt, nietwaar?
  Wat een enig leuk tasje! Ook de stof die je ervoor gebruikt hebt is geweldig. Veel plezier ermee/ervan.

  1. Ja Josephine, Het is een vakantie waarin ik allerlei projecten die al tijden lagen, probeer af te ronden of verder te helpen naar de volgende fase.

   Groetjes Helma

 2. Wat leuk om een persoonlijke reaktie/antwoord te krijgen!
  Wat een uitdaging om voor zo’n ‘doel’ te pakken! Ik vind het voor 1 project al moeilijk, en ben dan geneigd om minstens mijn halve huishouden in te pakken! Knap hoor.

  Waar ligt dit idyllische huis(je)?
  Oohh, om weer eens in NL te zijn. Wanneer (ooit) weer? We zijn nog nooit zo lang weg gebleven, nu al twee jaar voor mij. Voorlopig ziet het er nog niet echt hoopvol uit.

Reacties zijn gesloten.