Groot project.

Na dat mijn ouders hun nieuwe slaapkamer en badkamer beneden in gebruik namen, was het even stil op het klusfront. Dit najaar werd het uitsorteren van de verzameling van mijn vader en alle ander spullen weer opgepakt. Toen kwam ook inzicht dat het tapijt in hun oude slaapkamer vervangen moest worden. En als we dan toch de kamer leeg hebben, is een nieuw plafond wellicht ook beter. Ja als het plafond eruit gaat, kunnen ook beter de elektra vervangen. En als we dat in deze kamer doen, waarom dan niet de twee andere kamers en de gang ook nemen??? En zo werd het vervangen van tapijt een complete renovatie van de eerste verdieping. We nadere het einde van dit project. De schilder moet er nog door en de elektricien moet het een en ander monteren. Dan kan de nieuwe vloer er in en kunnen we gaan inrichten.

En dan ik er ook weer meer tijd voor mijn hobby’s

Groetjes Helma

P.S. Ik heb dit niet alleen gedaan, de hulp van mijn familie was onmisbaar.