Teveel keuzes.

Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je dat ik de laatste tijd meer met breien bezig ben, dan met quilten. In het breien zijn twee categorieën. Allereerst de sokken met de daarbij komende wedstrijden. En verder Sjaal, waarbij ik vorig jaar voor het eerst de MKAL van Stephen West maakte. Ook dit jaar organiseert hij weer een Mysterie. De eerste clue van MKAL Twist & Turns komt op 6 oktober.

Vorig jaar startte ik later en koos garen uit mijn voorraad. Dit jaar heb ik voor een pakket gekozen.

Het was erg lastig om te kiezen. Hoewel het aantal pakketten met wolvrij garen beperkt was, kon ik toch niet echt kiezen. Ik heb er daarom twee gekocht. Deze paars/roze variant.

En ook deze blauwe variant kon ik niet voorbij laten gaan.

Het enige dilemma is nu ga ik allebei tegelijk starten of wacht ik met een tot ik beter weet hoe de sjaal eruit gaat zien en zo ja, welke start ik dan gelijk? 6 oktober volgt het antwoord.

Groetjes Helma