Etentje.

Deze foto is genomen op Amsterdam CS, op de terugreis van een heerlijke avond. Wie mijn blog langer volgt, kent mijn gewoonte om met mijn zus en jongste broertje Hemelse modder diners te organiseren. Ieder jaar is een van ons aan de beurt om uit de kookboeken uitgegeven door het Hemels Modder restaurant in Amsterdam. Een van de afspraken is dat je een jaar de tijd hebt om het volgende diner te organiseren. Enige tijd terug kwam ik er achter dat ik aan de beurt was en het jaar ook al was verstreken. Onze drukke agenda’s zorgde ook nog voor enige vertraging, maar woensdag was het zover. In plaats van zelf in de keuken duiken, zijn we naar de plek terug gekeerd waar deze gewoonte gestart is.

We kozen alle drie een ander voorgerecht te weten, Witlofkroketjes, tartaar van Chioggiabiet en eendenborstfilet. Gevolgd door twee verschillende hoofdgerechten namelijk een krokant koekje van pompoen, knolselderijchips, kikkererwten en hertenbiefstuk met rode portjus.

Daarna franse of hollandse kazen met vijgenbrood.

En tot slot het dessert waarbij we kozen voor een pistachetaartje en de Hemelse Modder.

Alles was heerlijk, bovendien alle tijd om bij te praten. Gewoon een hemelse avond.

Groetjes Helma