Nog een top.

Zoals ik al eerder schreef, was ik tijdens het quiltweekend met meerdere projecten tegelijk bezig. De top die ik vandaag laat zien heb ik daar voorbereid. Al het snijwerk was klaar op het moment dat ik naar huis ging. Een paar avonden achter de naaimachine en dit is het geworden.

Handtekening

De top is klaar.

Tijdens het quiltweekend heb ik aan verschillende projecten tegelijk gewerkt. Ik liet al een klein stukje van deze top zien. Toen lag hij nog in losse stukken op tafel. Voor ik naar huis ging zat hij in elkaar. Toen heb ik geen foto gemaakt van het eindresultaat. Hij gaat op de stapel bij de andere tops die ik binnenkort ga doorquilt. De komende avonden ga ik verder met de Four Winds-quilt.

Handtekening

Goed bestede dag.

Vanmorgen reden Miems en ik om half negen weg uit Vijfhuizen. Door de stromende regen kwamen we lekker op tijd aan in Ermelo. Het uitgebreid verslag van vandaag zal even moeten wachten tot ik bedacht heb hoe ik de foto’s van het toestel kan krijgen, nu ik het goede kabeltje niet bij me heb.  Voor nu laat ik het bij een paar foto’s gemaakt met mijn telefoon. Allereerst het miniquiltje dat Miems maakte voor in het poppenhuis. Het staat boven op haar naaimachine. en is ongeveer 12 X 16 cm.

Verder heb ik zelf heel wat lapjes gesneden en genaaid. Dit is de eerste van vijf rijen. Het schiet dat al aardig op met deze top.

Morgen meer….

Handtekening