Donderdag op Texel.

Niet iedereen hangt zijn werkstuk aan de muur. Hier zie je de kubussen van Thea.

Annelies is met verschillende projecten tegelijk bezig. Hier zie je de vlinders van de ene quilt en een sterblok van de andere.

Bovendien heeft zo ook nog dit mooie applicatieblok gemaakt.

De Cha-Cha-Cha van Jessie groeit gestaag.

De midweek is meer dan alleen hard werken en het resultaat aan de muur hangen. In deze groep zijn er heel veel actief bezig voor dat ze naar Texel komen met het maken of kopen van een aardigheidje. Dit is de verzameling van de week. Echt te gek voor worden.

Weten jullie al wat mijn geheime project was? Als je het hebt gekregen mag je niet mee raden.

Dan nog even een foto van de tas die Miems deze midweek gemaakt heeft. Helemaal van rest lapjes.

En tot slot Mijn versie van de Beachgirls. Alles moet nog wel worden gefestonneerd, maar het idee is duidelijk.

Groetjes Helma

Elkaar helpen.

Miems en ik vertrekken over anderhalve week richting Texel en nu het vertrek nadert denk je terug aan vorig jaar. Wat hebben we toen gedaan en is de quilt af? Miems top was klaar om te worden doorgequilt. Bij mijn quilt moesten de kikkers nog worden gefestoneerd. We hebben geruild. Miems heeft mijn kikkers onder handen genomen. En ik heb haar quilt doorgequilt.

De bies en tunnel zal Miems zelf afwerken. Deze quilt zal klaar zijn voor de Show en Tell op Texel. De kikkerquilt vordert ook, maar daarover later meer.

Vrijdag Breidag.

Sommige rubrieken komen terug. Allereerst schrijf ik op vrijdag over brei- en haakwerk. Hoewel ik vrijdag heel andere bezigheden had. (Daar zal ik zondag over schrijven.) Op de pennen heb ik nu een bijzonder project dat als het goed is volgende week weggeef. Dus geen verdere uitleg bij deze foto.

En dan nu een serie foto’s met de breiwerken van Miems en mijzelf van de afgelopen maanden voor zover ik er foto’s van heb. Allereerste een lieve trui voor Lotte.

Een stoere trui voor Gijs. Deze zijn beide door Miems gemaakt.

Twee bijpassende vestjes voor de tweeling Frederiek en Liza.

Voor Sara en Lotte heb ik een vergelijkbaar vest gemaakt. En hieronder een jongens versie voor Gijs.

Tot zover.

Groetjes Helma