De bies.

In het vorige bericht dat ik over een geheim project schreef was er een stofje te zien, waarvan werd aangenomen dat het de achterkant zou worden. Echter als ik de achterkant laat zien, weet de ontvangers waarschijnlijk gelijk zou weten dat het voor hun is. Dus het lapje op de foto is omgetoverd tot bies.

IMG_2158

Het cadeau is klaar en zelfs al ingepakt. Nog even geduld. Als de eigenaar het in ontvangst heeft genomen zal ik het onthullen.

IMG_2207

Groetjes Helma

Heerlijk dagje.

Vanmorgen vertrokken we op tijd richting Julianiadorp, waar Miems en ik hartlijke werden ontvangen door Frank en Bep. Frank was om het huis aan het klussen, en wij doken met Bep de keuken in. Dit was de vulling van de keukentafel vandaag.

IMG_1361

Bep heeft zich gestort op het maken van een decoratie randje voor haar Lone Star quilt. Aan het einde van de middag lag dit te wachten op verdere verwerking.

IMG_1363

Miems maakt grote vorderingen met haar versie van de Layer Cake Bargello. Dit is het eerste deel van haar quilt.

IMG_1365

En ik heb me vermaakt met het tweede deel van mijn huiswerk voor de UFO-bee. Op de foto wordt nog niet echt duidelijk wat de bedoeling is, maar op dit moment kan ik nog geen betere foto maken. Die volgt later.

IMG_1362

Groetjes Helma