De post.

Soms gaat alles net wat anders dan je verwacht. De aankondiging dat de nieuwste Simply Modern bij de winkels binnen kwam, maakte dat ik met extra intresse naar de brievenbus liep. Afgelopen zaterdag was het zover.

Helaas bleek bij het openen dat er niet mijn favoriete quiltblad in zat, maar de Simply Vintage.  Maandag een mailtje gestuurd naar Quiltmania, de uitgever van beide bladen. Al snel kwam er een mailtje met excuses en het verzoek het blad retour te sturen op hun kosten. Mijn blad zal me alsnog zo snel mogelijk worden toegestuurd, bovendien werd me een aardigheidje voor het ongemak in het vooruizicht gesteld. Vandaag heb ik het verkeerde blad op de post gedaan. En tot mijn verrassing kreeg ik vandaag al mijn aardigheidje toe gestuurd. Jammer genoeg met deze sticker op de achterkant.

Ik heb nu geen idee of de zending compleet is, maar wat er in zat vind ik al zo leuk dat ik niet ga klagen. Kijk maar.

In het doosje zitten twee klosjes garen van heerlijk garen. Wat mij betreft een vette duim omhoog voor Quiltmania. Nu alleen nog wachten op de Simply Modern.

Groetjes Helma

Ongevaarlijk pakje.

Toen ik vandaag van mijn werk thuis kwam, lag er een pakje op met te wachten. Ik moest lachen toen ik de tekst op deze sticker ontcijferde.

Ik wist namelijk wat er in zou zitten. En het is op zich ongevaarlijk, hoewel het kan zomaar zijn dat ik weer nieuwe projecten aan mijn lijstje Wil Ik Maken wil toevoegen. Kijk maar.

Blok 74 de lapjes komen uit de rode bak. Het lapje met friemeltjes komt uit de schaduwsterrenquilt.

Groetjes Helma