Voor het goede doel.

De afgelopen dagen heb ik slechts af en toe een breinaald vastgehad, maar de vorderingen aan de groene sjaal zie je niet echt op een foto. Vanavond heb ik zelfs niet gebreid, maar ben ik druk bezig geweest met voorbereiding voor komende zondag gedaan. Als Diaken organiseer ik met een aantal andere een doopjurkententoonstelling waarbij we ook allerlei spulletjes zullen verkopen. Tijdens vorige acties bakte ik vaak koekjes in allerlei modelen en dat ga ik dit weekend ook nog doen, maar vanavond heb ik me gestort op het maken van drie varianten van rocky road fudges. Hier een foto terwijl ik aan het werk was. Het eindresultaat komt in een later bericht. Het staat nu op te stijfen in de koelkast.

IMG_2532

Morgen mag ik weer naar Den Dolder (Marina is helaas nog in Houston, gelukkig is ze wel aan de beterende hand.) Tot later.

Groetjes Helma

Reden van bakactie

Afgelopen vrijdag, morgen en maandag wordt er een ontmoetingmaaltijd door de verbondskerk georganiseerd. Met een heleboel anderen samen mag ik zorgen dat iedereen te eten krijg. De tafels worden gezellig gedekt.

In de hal staan de rechauds met warme eten te wachten.

Tijdens de voor bereiding heb ik 300 streepjes gezet met dit als tussen resultaat.

Deze vrolijke fondant-rondjes kwamen op de veel kleurige vanille cupcakes. Die als dessert en lekkers bij de koffie werden geserveerd.

Groetjes Helma

Testrondje.

Als je iets bijzonders wil bakken en je niet altijd uit je handen krijgt wat je in je hoofd hebt, is het verstandig om eerst te testen. Dit is het resultaat van de test. En het is bijna zoals ik het hebben wil. Ze smaken geval lekker, maar er moeten nog een paar puntjes op de i gezet worden.

Groetjes Helma