Tussendoortje

Zoals julllie wellicht allang in de gaten hebben, houd ik ervan om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn. Nu lag er al een tijdje een klein project te wachten op de hoek van mijn naaitafel. De resten van de laptoptas liggen daar tot ik er een leuk bijpassend etui van maak. Ook lag er nog een stukje rasterquick dat ik te klein had geknipt. Ik heb nu twee buitenkanten voor etui's klaar. Nog even doorquilten, afwerken en een rits erin. Heerlijk die kleine projectjes tussendoor.

P1000334 
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Totaalplaatje

De flying geeses zijn klaar. En voor een totaalplaat het ik de alle onderdelen nog maar eens uitgelegd. Zo wil ik de Costa Rica Cartwheelquilt in elkaar zetten.

P1000323 
The flying geeses are done. Here is an overall picture. All that has to be done is put the pieces together. I can't wait to get the Costa Rica Cartwheelquilt to the next stage.

Groetjes Helma

elf

Elf Pies zitten nu in elkaar. Ik heb een foto gemaakt van alle Pies bij elkaar. Het begint al wat te worden. Er zijn nog 8 Pies te gaan. En dan moet ik beslissen hoe ik ze verder ga verwerken.

P1000322 
Eleven Pies are done. I made a photo of them all. It is starting to come together. I still have to make eight more. After that I will have to choose how to make the top.

Groetjes Helma

Zomerwerk

Ik denk dat dit de laatste aanschaffen van Texel zijn die ik nog niet heb laten zien. De plannen die ik had met de jellyroll zijn inmiddels alweer veranderd, maar dat maakt mij geeft niet. Ik vind er vast wel een andere goede bestemming voor. Het andere pakket komt compleet met patroon. Ik kom de zomer dus wel door.

P1000316 
Groetjes Helma

Please use the translate button.

De nieuwste ….

Tijdens de bee kon ik vast even kijken wat er in de nieuwe quilt en zo staat. Vrijdag gelijk maar even naar de winkel. Ik wil geen onderdeel van de Hexabom missen, straks zal ik een kijken of ik een abonnement kan afsluiten.

P1000318 
Eenmaal in de tijdschirftenwinkel kon ik ook het volgende blad niet laten liggen. Heerlijk leesvoer.

P1000321 
Groetjes Helma

Please use the translate button.