Heerlijke lunch.

Al ruim twintig jaar spreken we in ieder geval eens per jaar af om bij te praten. Toen we elkaar tijdens onze studie leerde kennen is er een band voor het leven gesmeed. We begonnen allemaal heel verstandig met gezonde broodjes. Die ruim belegd waren. Zoals je goed kan zien aan mijn bord.

Naarmate de middag vorderde kwamen ook de lekkere calorierijke gerechten aanbod. De combinatie van goed eten en prima gezelschap maakte het een zeer geslaagde middag.

Groetjes Helma

Inhoud van de tas

De tas die ik gisteren mee nam naar de Bee bevatten naast een echte UFO die ik later zal laten zien, omdat ik er gisteren ook weer niet aan heb gewerkt, ook dit project. De Cadance Court quilt. Het is gelukt om de stukken te snijden die aan de uiteinde van de stroken moeten komen. Nu moeten die in de juiste volgorde aan elkaar worden gezet.

Groetjes Helma

Verwennerij.

Vandaag weer een dagje in Den Dolder. Naast het gezellige spelen met lapjes en bijpraten met bekenden. En voor mij het helpen van de klanten in de winkel wordt je soms zomaar verrast. Iedereen was alweer naar huis, alleen Marina en ik dronken nog een kopje koffie. En toen kwam Tineke in eens weer binnenlopen. Bij zich had ze twee bossen tulpen. Heerlijk voorjaar midden in de winter. Superleuk!

Groetjes Helma