Verjaardagscadeautje.

Het wordt een cadeautje niet voor mijzelf, maar voor jullie mijn lezers. Net gemaakt. Wat het is blijft een beetje een verrassing, maar als je mijn blog hebt gevolgd, kan je een idee hebben wat dit gaat worden.

Wat moet je doen om te winnen?

Ik hou het simpel. Laat een reactie achter op dit bericht. Je hebt de tijd tot woensdag 21 maart 18.00 uur. Daarna zal ik de trekking verrichten.

Handtekening

29 gedachten over “Verjaardagscadeautje.”

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik kende je blog nog niet, maar kom zeker nog eens terug om iets uitgebreider rond te snuffelen. En ik laat me graag verrassen met de give-away, al heb ik al een idee wat het is. Geniet vandaag mateloos.

 2. Helma, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een leuke site heb jij, met een supermooie hexagonquilt. De kleuren zijn super!
  Succes en quiltgroetjes
  Anneke

 3. Goedemorgen Helma,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag maak er een gezellige dag van.

  Leuke kleurtjes de give-away.
  Ook ik wil graag meedoen. Iedereen veel succes.

  Hartelijke groet, Ria
  riavingen@gmail.com

 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Nu surf ik toch regelmatig op allerlei quiltblogs maar de jouwe had ik nog niet gevonden totdat, nieuwsgierig tot in het bot, ik je melding zag op het prikbord. Wat een leuke en mooie dingen maak je. Ik ga nu regelmatig een kijkje bij je nemen hoor.
  Geniet van je verjaardag en hopenlijk komt het zonnetje ergens vandaag nog een beetje door!!

  groet, Mirjam

 5. Hallo Helma,

  Ik ken je niet maar ik wil je toch feliciteren met je verjaardag. En wat een gezellig blok heb je gemaakt. Je maakt me wel nieuwsgierig naar wat het worden gaat. Je hebt trouwens een leuke site met heel veel informatie. Ik ga eens op een rustig tijdstip wat dingen van de lezen.
  Groetjes Joke.

 6. dag helma, voor de eerste keer je blog bezocht, ik zag het toevallig. Ik weet niet wat je gaat maken, mar het wordt vastheel erg mooi, want dit kleine plaatje is al een plaatje!

 7. alvast proficiat met je verjaardag, en laat je heerlijk verwennen. Jou blog volg ik al een tijdje, dus bij deze wil ik het ook proberen met deze give away. wie weet. ik zal niet verklappen wat het wordt, maar het is erg leuk.

 8. Wat een prachtige kleuren heeft je variahex quilt. Schitterend.Meteen wat geleerd van je. de rand appliceren op de laatste rand. Vond al dat je gekleurde rand zo geweldig netjes aansloot op het geheel. Maar nu snap ik de truc.
  groetjes en quilt zel Yvon.v.dijk

 9. Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een leuke een give away en natuurlijke wil ik graag meedoen.
  Een fijne dag en laat je lekker verwennen.
  Groetjes Yolanda

 10. Hoi Helma, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog maar vele jaren erbij. Wat een gezellige give a way, wordt je vrolijk van. Fijne dag en groetjes, Tineke.

 11. Hoi Helma,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet maar fijn.
  Wat een kleurige giveaway.

  Groeten van Itteke

 12. Hallo Helma
  Lang zal ze leven, lang zal ze leven, in de gloria, hieperdepiep hoera, hoera, hoera. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Heel veel plezier. Wat lief van je om een cadeautje weg te geven ter ere van je verjaardag. Het heeft prachtige kleuren. Ben benieuwd wat het gaat worden en…..
  groeten Jolanda

 13. hallo helma allereerst van harte gefeliciteerd en ik wens je een gezellige dag.dan over jouw blog…..wat mooi al die vrolijke kleuren eindelijk eens een modern blog(ik houd ervan!)ik werk zelf ook het liefst met fellle kleuren,maar heb geprobeerd om met zgn.landelijke of antieke stofjes te werken,ook wel mooi maar toch niet mijn stijl of voorkeur.groetjes hanneke

 14. t was even zoeken waar ik kon reageren, maar heb het gevonden.
  Van harte met je verjaardag en nog vele fijne jaren toe gewenst.
  wat een prachtige kleurtjes heb je gebruikt.
  grappig die teller voor je huisjes…
  groet Anneke

 15. Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag, Helma! Hopelijk heb je een gezellige dag gehad en zit je nu nog met een lekker glaasje van net een of ander te proosten op het komende jaar. Groeten, Marja

 16. piep

  van harte proficiat,
  wat leuk, een verrassende verassingsgive away, daar doe ik graag aan mee,
  en he, had je nog niet ontdekt, dus ga je volgen

  knuf mieke

 17. piep

  proficiat met je verjaardag
  wat fijn, een verrassende verrasings give away daar doe ik graag aan mee,
  en ga je ook volgen, want had je nog niet ontdekt,

  ga lekker eens rondneuzen

  knufje mieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.