Update huisjes

Een dagje later dan de bedoeling, maar het viel niet mee om het filmpje te plaatsen. Ik ben allang bij dat het toch gelukt is.

Deze week zijn er twee huisjes bijgebouwd. Tijdens het bouwen heb ik een filmpje gemaakt. Helaas hield bij de eerste poging halverwege de batterij er mee op. Daarom ben ik opnieuw begonnen. Het resultaat is twee huisjes. Hier de foto’s van de nieuwe bouwsels.

En dan hier het filmpje. Josephine vroeg zich af hoe ik dat nu precies doe. Het filmpje is een langer geworden dan ik vooraf dacht, maar ach duidelijker dan dit kan ik het niet laten zien. Veel kijkplezier.

Handtekening

2 gedachten over “Update huisjes”

  1. Geweldig, wat een werk! Hartelijk dank. Ik zou eigenlijk willen zeggen dat je “geknipt” voor het onderwijs bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.