Toch niet klaar.

Aan het begin van de week liet ik foto’s zien van twee tops die ik klaar vond. De venice rose is ook echt klaar om gequilt te worden. De top met de Pie’s bleef toch aan me knagen, maar geen enkel idee wat er zou moeten worden veranderd of toegevoegd. Tot dat ik gisteren de top op de Bee liet zien. Diny kwam met het idee om een mooie randstof toe te voegen. Ze wist dat er zeker te resten in de aanbiedingsmand lagen. We hebben ze er gelijk bijgehaald en mijn keus  is op deze gevallen.  Op de foto zie je de rand slechts aan de onderzijde, maar hij komt natuurlijk rondom.  Ik kan dus weer achter de naaimachine, maar zo wordt de quilt wel een stuk mooier.

Handtekening

Eén gedachte over “Toch niet klaar.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.