Klussen.

Sommige dingen zijn niet ideaal, maar voor je er wat aan doet…. Dit is een plaatje van de oude situatie.

Quilten 004 
Het tafeltje valt bijna uit elkaar en de video's onder de wekker zijn noodzakelijk, omdat de lamp anders niet het gewenste effect veroorzaakt. Al enige tijd keek ik daarom uit naar een alternatief. Echter doordat de ruimte zeer beperkt is, past geen van de standaard nachtkastjes.  Tot dat ik dit kastje tegen kwam. Bijna helemaal goed. Ik heb er alleen een plankje op moeten timmeren, omdat de lamp net is breder was dan ik dacht.

Quilten 005 
Groetjes Helma

Please use the translate button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.