De mijne is ook klaar.

De Illusions van Miems hangt nu al een paar dagen aan de muur. Nu kan die van mij ook worden opgehangen. Ik heb hem anders doorgequilt als Miems. Helaas zie je de verschillen niet echt goed op de foto’s.

Eens kijken wat ik nu onder handen neem. Er staan liggen nog genoeg projecten om uit te kiezen.

Handtekening

5 gedachten over “De mijne is ook klaar.”

  1. Helma wat een plaatje!! Goed gedaan hoor!
    Op naar het volgend project. Ben benieuwd wat dat weer gaat worden.
    Veel plezier hoor!!

  2. Mooie quilt. Ik had ook zoiets gezien op de grote tentoonstelling in Deventer. Mijn zoon is er helemaal gek van. Zou ik de beschrijving van jou kunnen krijgen? Of zou er zo iets zijn tijdens de midweek op Texel? Ik kijk regelmatig op je blog. Je bent met mooie dingen bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.