Grappige doos.

Gisteren werd er een pakje bezorgt. Enkele maanden geleden gaf mijn laptop de geest. De interne harde schijf was nog goed en bevatte heel wat materiaal dat ik niet kwijt wilde. De oplossing is een behuizing voor een harde schijf. Dan kan je schijf als een extern opslagmedium gebruiken en bij het materiaal dat er nog op staat. Zo ziet mijn harde schijf er nu uit.

Dit kleine apparaat kwam in een grote doos met een paar grappige teksten. Allereerst staat dit op de korte flap.

En toen ik de doos om draaide, zodat ik hem plat kon gaan maken, moest ik gelijk aan pizza denken.

Tot slot hadden ze op een flap van de bodem nog enkele creatieve tips.

Ik was niet alleen blij met de inhoud, maar ook de doos zelf maakte me aan het lachen.

Handtekening

Eén gedachte over “Grappige doos.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.