De derde UFO van deze week.

Op facebook vroeg Marga zich af hoeveel UFO’s ik wel niet heb. Het antwoord daarop is niet makkelijk te geven. Er liggen een berg patronen en boeken in de kast met daarbij soms zelfs al stof.  Dat zijn in mijn ogen geen UFO’s, omdat ik er nog niet aan begonnen ben. De afgelopen jaren heb ik steeds een lijstje met daarop vijftien projecten waar ik aan werkte gehad. Ik mocht pas met iets nieuws beginnen als er een project van mijn lijstje klaar was. Momenteel ben ik bezig om dat lijstje in te korte naar slechts tien projecten, maar dat gaat niet heel snel, omdat ik graag wissel van project. Dit is het huidige lijstje.

 1. A quilter lives here
 2. Nearly Insane
 3. Sashi ko
 4. 366 Huisjes
 5. Convergence
 6. Four Winds
 7. Pythagoras
 8. Northern Lights
 9. Restjes driehoekjes
 10. Hexagon-pyramides
 11. Kaboutervrouwtje
 12. Handtas
 13. Labels voor de NewYorkBeauty en de Variahexagonnen
 14. Geheim project.

En dan is het nu de hoogste tijd dat ik laat zien aan welke UFO ik deze week nog meer heb gewerkt. Tijdens de laatste UFO-dag in Den dolder heb ik weer een paar blokken van de sashi ko op stof getekend. Nu is de eerste daarvan klaar. Allereerst de saaie blauwe kant.

Gevolgd door de paarse achterzijde.

Handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.