Wat zouden jullie doen?

Terwijl ik tussen mijn aankopen van Houston op zoek was naar de stofjes voor de Northern Lights-quilt, kwam ik een andere aankoop tegen die gelijk mijn aandacht trok. Een zakje met een heleboel bloemenknopen. Daar moest ik gewoon een miniquiltje mee maken. De ondergrond is een grasveld. Nu moet het een bloemenveldje worden, maar hoe. Ik heb al verschillende versies uitgelegd, maar welke moet het worden?  Wat zouden jullie doen? Andere suggesties dan hier onder in de collage zijn ook van harte welkom.

Handtekening

6 gedachten over “Wat zouden jullie doen?”

  1. Leuk Helma!
    versie 2 springt er voor mij uit. Niet ál te symmetrisch, maar ook niet te rommelig. Dát is voor mij een tuintje!

  2. Hoi Helma!

    Ik zou gaan voor versie 2 maar met de kleur opbouw van versie 1. Het rood door geel vervangen en dan steeds van licht naar donker naar buiten werken. De laatste versie vind ik persoonlijk te rommelig en versie 5 t/m 7 minder spannend…. Maar zoveel mensen zoveel smaken! Succes met kiezen!

  3. Klinkt raar, maar ik zou gaan voor een variatie op 8. 3 of 4 kleurtjes bij elkaar en dan zoals bij 8 lekker door elkaar. 5,6 en 7 zou ik absoluut niet doen. Beetje stijf. Sterkte met de keuze maken. Groetjes, Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.